Evolis

Evolis разработва, произвежда и предлага на пазара пълна гама от картови принтери, които осигуряват всичко необходимо за печата и персонализацията на всички видове пластмасови карти: ID карти, клиентски карти, карти за контрол на достъп, здравни карти, пластмасови ценови етикети и много други. Фирмата предлага и ламинатори за проекти за карти с висока степен на защита. Големият успех на фирмата в световен мащаб се дължи на високото качество на продуктите, добрата репутация и иновативните картови технологии.
Компанията Evolis е основана през 1999 г. и е със седалище Анже, Франция.

Продукти

Директни и ретрансферни картови принтери за визуална (графична) и електронна персонализация; софтуер за дизайн и персонализация на карти; пълна гама консумативи; аксесоари за ID карти; специализирани таблети за дигитализиране на саморъчен подпис.

Решения

Цялостни решения за печат и персонализация на ID карти; централизирано и децентрализирано издаване на пластмасови карти; издаване на защитени ID карти; физически/логически контрол на достъп; издаване на ценови етикети върху бионеутрални пластмасови карти; дигитализирано подписване на документи.

Продуктите на EVOLIS може да видите на адрес: : evolis.comitex.net