Биометрични устройства

Комитекс предлага широка гама от четящи устройства за пръстова биометрия (скенери на пръстови отпечатъци). Четците използват една от двете основни технологии на сканиране – оптичен и капацитивен принцип на работа, и са за сканиране на един пръст. Технологията с пръстови отпечатъци и удобството при използването я прави най-разпространена за приложения в публичния сектор. Някои от моделите се предлагат в комбинация със смарткартов четец за максимално висока степен на защита. Комбинираните устройства позволяват реализирането на проекти с трифакторна автентификация – пръстова биометрия, смарткарта с електронен идентификатор и ПИН.
Комитекс доставя и интегрира устройства на утвърдени доставчици като FuTronic, Crossmatch, Startek, Secugen, Suprema, Nitgen, Biometrika и може да предложи решение, подходящо за произволен проект с биометрична пръстова идентификация.

За подробна информация посетете продуктовите ни сайтове:
https://biometrics.comitex.net/
https://fingertec.comitex.net/
https://evolis.comitex.net/

[mpc_carousel_slider loop=”true” auto_slide=”true” delay=”1000″ images=”10034,10031,10025″ height=”400″ gap=”50″ image_size=”full” image_opacity=”100″ effect_reverse=”true” image_hover_opacity=”100″ mpc_navigation__preset=”default” mpc_navigation__prev_margin_divider=”true” mpc_navigation__next_margin_divider=”true” images_links=”https://biometrics.comitex.net/product-detail/biomini/,https://biometrics.comitex.net/product-detail/skener-eikon-touch-510/,https://evolis.comitex.net/product-detail/sig100-sig-200/”]