Entrust

Entrust предлага технологии за сигурна идентификация във финансовия, държавния, корпоративния, образователния, здравния, търговския и транспортния сектор в световен мащаб. Компанията е световен лидер в производството на картови принтери и предоставянето на решения за идентификация. Тя има над 40-годишен успешен опит и продължава да бъде най-добре продаваната марка в тази индустрия. Entrust са движеща сила в почти всички големи картови проекти в целия свят. Компанията предоставя решения за издаване на финансови карти на място в банков клон или търговски обект, сигурни разплащания, мобилна автентикация, издаване на карти в големи обеми, електронно правителство и PKI решения на държавно ниво, издаване на лични карти и паспорти, SSL сертификати.
Компанията Entrust Corporation е основана през 1969 г. и е със седалище в Шакопи, Минесота, САЩ.

Продукти

Директни и ретрансферни картови принтери за визуална (графична) и електронна персонализация на пластмасови карти; ембосери за релефна персонализация на карти; софтуер за дизайн и персонализация на карти; пълна гама консумативи за принтери и ембосери; SSL сертификати.

Решения

Сигурни решения за издаване на пластмасови карти за идентификация; издаване на защитени ID карти; издаване на финансови карти на място в банков клон (instant issuance); PKI решения и платформи; мултифакторна автентикация; физически/логически контрол на достъп.

Продуктите на Entrust може да видите на адрес: entrust.comitex.net