К

Scantech ID

Champtek е водещ производител и доставчик на решения за AIDC (автоматична идентификация и заснемане на данни) с голямо разнообразие от продукти, включително мултимедийни сканиращи киоски, Auto-ID, NFC и RFID устройства.

Champtek има изградена партньорска мрежа в на 30 държави. Фирмата има и търговски офиси и сервизни центрове в Тайван, Европа, САЩ и Китай, за да бъде близо до своите клиенти и партньори и да им предоставя най-ефикасните услуги.

След големия успех с марката CHAMPTEK, през 2005 г. Champtek придобива Scantech ID – най-големият производител на скенери в Холандия. Иновационните продукти от Champtek са широко разпространени в търговията на дребно, транспорта, логистиката, производството, образованието, държавната администрация и здравеопазването.

Компанията е основана през 1985 г. и е със седалище в Тайпе, Тайван.

Продукти

scan kiosks / price checkers; 1D, 2D, GS1 десктоп скенери; 1D, 2D, GS1 ръчни баркод скенери; джобни баркод скенери; високопроизводителни баркод скенери за вграждане; баркод сканиращи модули; NFC четци; мобилни POS терминали; индустриални таблети.

Решения

интелигентни решения за пазаруване с баркод скенери, price checkers, scan kiosk-и за самообслужване; решения за автоматична идентификация в логистиката с безжични и мобилни устройства; решения за висококачествено медицинско обслужване с терминали за самообслужване и автоматична идентификация.

Устройства Scantech

Продуктите на Scantech ID може да видите на адрес: www.scantech-id.com