Regula

Regula е водещ производител на специализирани устройства за проверка автентичността на документи, банкноти и елементи за сигурност. Фирмата произвежда компактни и ефективни устройства, които нямат аналог в света. Компанията си е спечелила репутацията на надежден партньор сред своите клиенти – министерства на вътрешните работи, полицейски, гранични и митнически служби, банки, застрахователни и лизингови компании и други организации в страни от Европа, Близкия Изток, Азия, Австралия и Нова Зеландия, Южна и Северна Америка.
Компанията Regula Baltija Ltd. е основана през 1992 г. и е със седалище Даугавпилс, Латвия.

Продукти

Скенери за работа с лични документи, мобилни паспортни скенери, устройства за оптична проверка на банкноти и защитени документи, специализиран софтуер за лични документи.

Решения

Високотехнологични решения за бърза и надеждна проверка и автоматично разпознаване на персонални данни на всички видове лични документи; мобилни решения за експертна оценка на елементи на защита в банкноти и документи за самоличност; решения за анализ на идентификационни номера на превозни средства (VIN номера).

Продуктите на REGULA може да видите на адрес: regula.comitex.net

Скенери за работа с лични документи Regula