Matica Technologies

Matica Technologies е водеща компания в световен мащаб, която има богат опит в проектирането, производството и доставката на персонализиращи системи, системи за машинно пликоване на пластмасови карти, директни и ретрансферни картови принтери. Портфолиото на компанията включва иновативни системи както за централизирано, така и за издаване на карти на място във финансовия, държавния, здравния, корпоративния, образователния, транспортния, телекомуникационния и търговския сектор.
Компанията Matica Technologies AG е основана през 1992 г. и е със седалище Мюнхен, Германия.

Продукти

Системи за персонализиране и пликоване на пластмасови карти; ембосери за карти; директни и ретрансферни картови принтери; ламинатори за карти; десктоп системи за лазерна персонализация; metal plate ембосери; софтуер за дизайн и персонализация на карти; пълна гама консумативи за принтери и ембосери.

Решения

Цялостно решение за печат, персонализация и пликоване на карти; централизирано и децентрализирано издаване на пластмасови карти; издаване на финансови карти; издаване на защитени лични карти; физически/логически контрол на достъп.

Продуктите на MATICA може да видите на адрес:: matica.comitex.net

Matica Card Printers and Systems