Ден на отворените врати на тема: Експертни решения за сигурна идентификация, автоматично разпознаване на персонални данни и проверка на елементи за сигурност в лични документи и банкноти, анализ на идентификационни номера на превозни средства (VIN номера)
30 март 2016

Събитието беше организирано от Комитекс, съвместно с Регула Балтия ООД, и включваше демонстрации на специализирани решения за бърза и надеждна проверка и автоматично разпознаване на данни на всички видове лични документи, мобилни решения за експертна оценка на елементи на защита в банкноти и документи за самоличност, както и решения за анализ на идентификационни номера на превозни средства (VIN номера). Интересът към деня на отворените врати беше голям и на събитието присъстваха представители на банкови институции, доставчици на удостоверителни услуги, държавна администрация и структури на МВР. Гостите успяха лично да изпробват демонстрираните решения и се увериха в тяхната иновативност, ефективност и надеждност. Г-н Марис Каминскис от Регула Балтия беше официален гост и водещ на демонстрационните сесии.

Решения:
  • Идентификация със скенери за лични документи.
  • Проверка автентичността на елементи за сигурност и автентичност на лични документи и банкноти.
  • Анализ на идентификационни номера на превозни средства (VIN номера). Специализиран софтуер.
Приложения:
  • Финансови институции, лизингови и застрахователни компании, доставчици на удостоверителни услуги, компании за стокови кредите, клиентски офиси на телекоми, публична администрация, МВР/МО органи, гранични власти и навсякъде, където се изисква сигурна, бърза и автоматична идентификация с лични документи.
  • БНБ, структури на МФ, МВР/МО органи, КАТ, гранични власти, експертни лаборатории, специализиран анализ при лизингови и застрахователни компании.
Демонстрирани продукти:

Продуктите на REGULA може да видите на адрес: regula.comitex.net

Информация за вече проведените Open day от Комитекс може да намерите – ТУК