посетете - http://eshop.comitex.net/
Бизнес
Клиенти
Партньори
Екип
Кариери
За връзка

Харесайте ни: 
OP Competitiveness banner
Общи условия за ползване

Всички сайтове, разположени и достъпни на домейните comitex.com и comitex.net, както и на техните производни са собственост на Комитекс ООД и всеки, който има достъп до тях, се съобразява с правилата за ползването им.

 

Ограничение на отговорността
Комитекс ООД не носи никаква отговорност за евентуални директни, индиректни или последващи вреди и загуби, появили се при използването на горепосочените приложения или на техни връзки към други уеб сайтове. Комитекс ООД не е ангажиран и с възможни вмешателства в интернет компютърната ви система от страна на неоторизирани лица.

 

Връзки
Комитекс ООД не носи отговорност за съдържанието и политиката за съхранение на личната информация на уеб сайтовете, с които има връзки.

 

Авторско право
Съдържанието на уеб сайта е със запазени авторски права. Зареждането, записването и отпечатването на отделни страници и/или секции е позволено единствено при условие, че бележките и знаците за авторското право или други такива, свързани със собствеността, не са премахнати. Забранява се всяко възпроизвеждане (цялостно или частично), промяна, предаване (по електронен или друг път), свързване или използване на уеб сайта на Комитекс ООД за каквито и да са публични или търговски цели без писменото разрешение на компанията.

 

Промяна на съдържанието и на правилата за ползване на сайта
Комитекс ООД си запазва правото да актуализира и променя без предизвестие съдържанието на сайта и правилата за ползването му. Валидността на подобна промяна влиза в сила от момента на публикуването й в сайта.

Информация за сваляне Речник Въпроси и отговори BYS сесия
Комитекс
Карта на сайта
Препоръчай на приятел
печат
Добави към любими
Услуги   Продукти
Проекти   Клиенти   Партньори   Екип   Кариери   Контакти
Промоции   Пластмасови карти   Картови технологии   Изработка на карти
Общи условия за ползване
Създаден от Ladger