посетете - http://eshop.comitex.net/
Бизнес
Клиенти
Партньори
Екип
Кариери
За връзка
Печат на карти
Термотрансферен - директен
Ретрансферен
Офсетов печат на банкови карти
Офсетов печат на небанкови карти

Харесайте ни: 
OP Competitiveness banner
Печат на карти

За да има необходимата функционалност, една пластмасова карта трябва да има трайно отпечатано изображение върху себе си, чрез което да се идентифицира нейното предназначение, определени характеристики на процеса на ползване, издателят на картата и други. Празните (бели) пластики затрудняват ефективното използване на една карта. За да бъде избран начинът, по който ще се отпечата изображение върху една карта, има значение какво е основното й бъдещо предназначение - банкова или клубна карта, за контрол на достъп до помещения или до компютърни програми, за електронен подпис, здравна карта, за ползване на бонуси или отстъпки, за телефонни услуги и много още други приложения. Независимо от избраната технология на печат картите трябва да отговарят на международните стандарти, които определят практически всички свойства на картите, започвайки от размера на картата, физическите свойства на пластамасата (качество на повърхността, термоустойчивост, електромагнитна съвместимост, устойчивост към ултравиолетови и рентгенови лъчи, електростатически свойства) и завършвайки със съдържанието на информацията, записано в картата.

 

Основните начини за печат на карти са:

 

1. Промишлен печат (офсет печат) – извършва се в специализирани печатници, където на печатарски машини се печатат големи тиражи неперсонализирани карти.

Комитекс ООД предлага услугата „Офсет печат“ за всички видове банкови или небанкови карти чрез своите партньори Versatile Card Technology USA и DZCard Group и за последните две години е най-големият вносител на карти в България.

   
2. Печат на картов принтер (ретрансферен или директен термотрансферен) - извършва се чрез специализирани картови принтери. Това е печат само върху една карта, процесът може да се реализира от всеки със закупен картов принтер.

Комитекс ООД предлага картови принтери на Digital Identification Solutions Германия, Matica Италия и Evolis Франция

Видове Печат на карти
Термотрансферен - директен
Ретрансферен
Офсетов печат на банкови карти
Офсетов печат на небанкови карти
Информация за сваляне Речник Въпроси и отговори BYS сесия
Комитекс
Карта на сайта
Препоръчай на приятел
печат
Добави към любими
Услуги   Продукти
Проекти   Клиенти   Партньори   Екип   Кариери   Контакти
Промоции   Пластмасови карти   Картови технологии   Изработка на карти
Общи условия за ползване
Създаден от Ladger