посетете - http://eshop.comitex.net/
Бизнес
Клиенти
Партньори
Екип
Кариери
За връзка
Клиентски карти

Харесайте ни: 
OP Competitiveness banner
Клиентски карти

Всички решения за клиентска лоялност са базирани на клиентски карти с персонална информация. Чрез тях може да се идентифицират еднозначно клиентите на компанията и няма анонимна клиентска покупателна активност. Обичайно персонализацията на клиентските карти включва номер и имена на клиента. В логиката на системите за лоялност безименните карти (само с номер или баркод) не са използваеми, защото не изграждат лоялност към компанията, а са анонимно средство за получаване на някакви привилегии без от това да произтича полза за компанията издател. Съвременните системи предвид повечето информация, записана на тях, използват карти клиентски карти с чип (контактен или безконтактен) поради възможностите за защита от фалшифициране. По-обикновените решения на клеитските карти използват магнитни карти.


Комитекс предлага модерни технологични решения и услуги за изграждане на Системи (програми) за лоялни клиенти. С наша помощ компаниите независимо от мащаба на бизнеса могат да идентифицират, опознават и успешно да управляват своите лоялни клиенти.
Комитекс предоставя на своите клиенти цялостно технологично know-how чрез консултации и съвместно проектиране на клиентска програма за лоялност:
1. Разработване на концепция и подробен план за реализация;
2. Техническо решение - картови терминали, специализиран софтуер за обработка и регистрация на клиентското поведение, хостинг на софтуера (при желание), поддръжка;
3. Дизайн, производство, доставка, персонализация и опаковка на клиентски карти.

 

В случай, че компанията вече има свое решение или желае да интегрира бъдещо свое решение с наши продукти, се изготвя анализ и на база на него се предлага ефективно и технологично подходящо решение - най-често това е доставка, абонаментна персонализация и пликоване на клиентски карти в картовия център на Комитекс.

 

Информация за сваляне Речник Въпроси и отговори BYS сесия
Комитекс
Карта на сайта
Препоръчай на приятел
печат
Добави към любими
Услуги   Продукти
Проекти   Клиенти   Партньори   Екип   Кариери   Контакти
Промоции   Пластмасови карти   Картови технологии   Изработка на карти
Общи условия за ползване
Създаден от Ladger