посетете - http://eshop.comitex.net/
Бизнес
Клиенти
Партньори
Екип
Кариери
За връзка
Печат на карти
Термотрансферен - директен
Ретрансферен
Офсетов печат на банкови карти
Офсетов печат на небанкови карти

Харесайте ни: 
OP Competitiveness banner
Офсетов печат на небанкови карти

Печатът на големи тиражи небанкови карти се извършва чрез офсетпечатна технология в промишлени условия. В процеса на печат изображението се нанася едновременно върху няколко карти, разположени на един лист пластмаса чрез офсетов способ или silk-screen печат. В много случаи се използва комбинация от офсетов и silk-screen метод на печат. Офсетовият метод се използва за печат на висококачествени пълноцветни изображения. Silk-screen методът се използва при нанасяне на интензивни цветове и за печат на „метални“ цветове (злато, сребро).
За да бъдат защитени от повреда, пластмасовите карти се ламинират, покриват се със слой прозрачен ламинат. При това ламиниране под въздействие на високата температура и налягането слой от пластмасата и ламината се пресоват в едно цяло. Тази технология позволява изработването на пластмасови карти, които се отличават с повишена устойчивост към изтриване и други механични въздействия, дълъг живот и защита от фалшифициране. Вече ламинираната карта се изрязва на щанца и върху нея се поставят допълнителни елементи от дизайна като холограми, топъл печат, панели за подпис, магнитната лента и(или) чип и други.  

 

Комитекс ООД доставя пластмасови карти от всички видове. Няма ограничения в количествата, видовете, дизайна.

 

За своите клиенти Комитекс ООД предлага пълен аутсорсинг на целия процес на дизайн, производство, логистика на процеса, персонализация, пликоване и доставка до клиента. Реализират се проекти и на абонаментен принцип.

Информация за сваляне Речник Въпроси и отговори BYS сесия
Комитекс
Карта на сайта
Препоръчай на приятел
печат
Добави към любими
Услуги   Продукти
Проекти   Клиенти   Партньори   Екип   Кариери   Контакти
Промоции   Пластмасови карти   Картови технологии   Изработка на карти
Общи условия за ползване
Създаден от Ladger