посетете - http://eshop.comitex.net/
Бизнес
Клиенти
Партньори
Екип
Кариери
За връзка
Печат на карти
Термотрансферен - директен
Ретрансферен
Офсетов печат на банкови карти
Офсетов печат на небанкови карти

Харесайте ни: 
OP Competitiveness banner
Офсетов печат на банкови карти

Печатът на банкови карти се извършва задължително чрез офсетпечатна технология в промишлени условия. За да бъде произведена една банкова карта със знаците  на международните картови организации VISA или MasterCard, е необходимо съответната печатница да има лиценз и да покрива строги изисквания за сигурност на процеса.
В процеса на печат изображението се нанася едновременно върху няколко карти, разположени на един лист пластмаса чрез офсетов способ или silk-screen печат. В много случаи се използва комбинация от офсетов и silk-screen метод на печат. Офсетовият метод се използва за печат на висококачествени пълноцветни изображения. Silk-screen методът се използва при нанасяне на интензивни цветове и за печат на „метални“ цветове (злато, сребро). В процеса на печат се отпечатват чрез предварително строго дефинирани мастила и логосите на различните видове международни кредитни или дебитни карти VISA или MasterCard. банкови карти пластмасови карти банкови карти банкови карти
За да бъдат защитени от повреда, пластмасовите карти се ламинират, покриват се със слой прозрачен ламинат. При това ламиниране под въздействие на високата температура и налягането слой от пластмасата и ламината се пресоват в едно цяло. Тази технология позволява изработването на пластмасови банкови карти, които се отличават с повишена устойчивост към изтриване и други механични въздействия, дълъг живот и защита от фалшифициране. Вече ламинираната карта се изрязва на щанца и върху нея се поставят холограмите на VISA или MasterCard, специалните панели за подпис, магнитната лента и (или) чип.

 

Комитекс ООД доставя всички видове местни (Борика) или международни кредитни или дебитни банкови карти VISA или MasterCard. Няма ограничения в количествата, видовете, дизайна, задължително при спазване на производствените изисквания на VISA или MasterCard.

 

За българските банки и финансови структури се предлага пълен аутсорсинг на целия процес на дизайн, производство, логистика на процеса и доставка до клиента.

Информация за сваляне Речник Въпроси и отговори BYS сесия
Комитекс
Карта на сайта
Препоръчай на приятел
печат
Добави към любими
Услуги   Продукти
Проекти   Клиенти   Партньори   Екип   Кариери   Контакти
Промоции   Пластмасови карти   Картови технологии   Изработка на карти
Общи условия за ползване
Създаден от Ladger