посетете - http://eshop.comitex.net/
Бизнес
Клиенти
Партньори
Екип
Кариери
За връзка
Печат на карти
Термотрансферен - директен
Ретрансферен
Офсетов печат на банкови карти
Офсетов печат на небанкови карти

Харесайте ни: 
OP Competitiveness banner
Ретрансферен
При ретрансферния печат също се използва CMYK технологията (виж термотрансферен печат), но изображението се нанася първо върху ретрансферен филм и след това заедно с филма върху картата. По този начин се постига високо качество на отпечатъка - силно контрастни цветове, печат до самия ръб на картата и плътно до контактната станция на чипа.
Прилага се при дизайни, които не могат да бъдат осъществени с термотрансферен (директен) печат и основно се използва за печат върху безконтактни и контактни смарт и чип карти, където е необходимо печат на изображение плътно до контактната станция на чипа, до ръба на картата или плътни изображения върху цялата площ на картата.
Чрез тази технология могат да бъдат отпечатвани служебни карти, карти за контрол на достъп и работно време, карти със защитни дизайни (за документи за самоличност и идентификация), както и всички карти, при които дизайнът е осъществим с този печат.
Препоръчва се предварително уточнение със специалисти от Комитекс ООД на технологичните възможности и спецификата на печата.
Информация за сваляне Речник Въпроси и отговори BYS сесия
Комитекс
Карта на сайта
Препоръчай на приятел
печат
Добави към любими
Услуги   Продукти
Проекти   Клиенти   Партньори   Екип   Кариери   Контакти
Промоции   Пластмасови карти   Картови технологии   Изработка на карти
Общи условия за ползване
Създаден от Ladger