посетете - http://eshop.comitex.net/
Бизнес
Клиенти
Партньори
Екип
Кариери
За връзка
Аксесоари
Холдери
Връзки
Ролетки и клипсове
Опаковки за карти

Харесайте ни: 
OP Competitiveness banner
Опаковки за карти

Опаковките са изработени от висококачествен картон, машинно щанцовани и залепени. Служат за поставяне на карта и защитата и от неправомерно използване преди клиента да я получи. Същевременно създават красив търговски вид на продукта.
Предлагат се във вариант с предварително отпечатан подаръчен дизайн или с дизайн на клиента. Във втория случай има ограничение за минимален тираж 1000 опаковки. Възможни са различни размери и начини на поставяне, като това е обект на разработка от Комитекс съобразно технологичните възможности. Предлагат се и опаковки от луксозен цветен картон за малки серии карти.
Защитата на опаковките е с обикновени или холограмни стикери (повече за холограмните
стикери - в секция Продукти > Консумативи > Холограмни стикери).

Комитекс извършва и услуги по опаковане, защита с холограмни стикери и поставяне на баркод стикери на опаковките. При работа с предварително персонализирани карти се чете номера на картата от магнитната лента или чипа и се разпечатва баркод за активация, който се поставя на опаковката отвън или отвътре.

Продукти
Опаковки за карти стандартни
Изработени от висококачествен бял или цветен картон, машинно шанцовани, биговани, сгънати и лепени. За някои цветове картона е релефен. Позволяват ситопечат за поставяне на рекламни или търговски надписи. Възможно е да се поръчат опаковки с цвят по избор от каталог, като минималния тираж е 1000 броя.
виж повече
Опаковки за карти лукс
Изработени от висококачествен златен или сребърен металик картон, машинно шанцован, бигован и лепен. Позволяват ситопечат за поставяне на рекламни или търговски надписи.
виж повече
Опаковки за карти по клиентски дизайн
Изработени от висококачествен хромиран бял картон с пълноцветен печат и надпечатен лак, машинно шанцовани, биговани, сгънати и лепени. Печатът е на външната и вътрешната страна на опаковката. Дизайна трябва да е съобразен с технологичните изисквания на произвадството на опаковките. В помощ на клиента ...
виж повече
Информация за сваляне Речник Въпроси и отговори BYS сесия
Комитекс
Карта на сайта
Препоръчай на приятел
печат
Добави към любими
Услуги   Продукти
Проекти   Клиенти   Партньори   Екип   Кариери   Контакти
Промоции   Пластмасови карти   Картови технологии   Изработка на карти
Общи условия за ползване
Създаден от Ladger