Gift карта от ЦКБ

От 17.12.2011 г. ЦКБ АД започва предлагането на предплатени Gift карти във всички офиси на Банката и в над 200 офиса на EasyPay, както и в интернет с онлайн заявка.
Предплатените Gift карти на ЦКБ са модерен и практичен подарък без риск, че няма да се хареса. Картите са с чип, предлагат се в луксозна опаковка и носят логото на VISA или MasterCard, което гарантира тяхното приложение не само в страната, но и в чужбина, както и за пазаруване в Интернет. ЦКБ предлага десет стилни дизайна на предплатената карта за всеки вкус.

Комитекс като доставчик на картови услуги за ЦКБ специално проектира и реализира луксозната опаковка на картите. В опаковката освен картите са поставени и общи условия за ползване. За защитата на данните преди картата да е получена от клиента се ползва специален стикер от саморазрушаващо се фолио, което не може да се отлепи и залепи отново. Активацията се реализира чрез стикер с индивидуален код, поставен на опаковката. Всички действия по комплектоването на картите се извършват в картовия център на Комитекс при спазване на условия за конфиденциалност и защита на данните.

След ТиБиАй Кредит, ЦКБ е втория голям издател на предплатени Gift карти, който се доверява на креативността, професионализма и сигурността в работата с Комитекс ООД.