Иновативни ценови етикети върху пластмасови карти

Световният лидер в решенията за персонализация на пластмасови карти Evolis, разработи три нови цялостни решения Edikio за етикетиране на цени върху пластмасови карти, които отговарят на разнообразните изисквания както на дребните, независими търговци на дребно, така и на големите търговски обекти.

Edikio решенията са специално разработени за нуждите на пекарни, месарници, млекарници, рибарски магазини, сладкарници, търговци на вино и щандове с прясна храна в супермаркети. Решенията помагат за създаването на професионален облик на витрините и подчертават продуктите, без да ги закриват. Благодарение на новото решение за печат на ценови етикети върху пластмасови карти от Evolis, търговците могат да съкратят времето за актуализация на продуктовата информация и да постигнат модерен, чист вид на витрините.

Системата Edikio печата износоустойчиви, лесни за почистване пластмасови ценови етикети в рамките на няколко секунди. Освен това с помощта на Edikio ценовите етикети се превръщат в истински маркетингови инструменти: красиви, чисти, четливи, отразяващи професионалния имидж на магазина.

Edikio решението включва:

  • Софтуер за дизайн и печат на пластмасови ценови етикети;
  • Картов принтер;
  • Консумативи, съместими с храните (черни PVC карти и бяла лента)

Допълнителна информация