РЕШЕНИЯТА INSTANT ISSUANCE НА DATACARD ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗДАВАНЕ НА КАРТИ НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

Комитекс ООД, официален дистрибутор на Datacard, представи за първи път в България новите технологии на Datacard за издаване на банкови карти на момента, по време на специално организирания Ден на отворените врати на 25 юни 2014 г.  Събитието бе уважено от представители на 14 банки, други финансови институции и софтуерни компании, които се запознаха отблизо с възможностите и предимствата на решенията за Financial Instant Issuance.

Специални гости бяха представителите на Виза и Мастеркард за България г-жа Красимира Райчева и г-жа Ваня Манова. Презентацията беше с бизнес насоченост в подкрепа на развитие на нови проекти на банките с цел предлагане на повече и по-атрактивни продукти за клиентите. Комитекс ООД като технологичен партньор на българските банки има за цел да съдейства за развитие на финансовия сектор.

 

Част от присъстващите имаха възможността и сами да персонализират своите EMV Mastercard Prepayd карти чрез новата техника Datacard CE870 по време на технологична демонстрация. Като подарък от Datacard и Комитекс гостите получиха и реални EMV Mastercard Prepayd с техните имена, заредени с по 10 евро и активирани за използване веднага.

 

Срещата завърши с интересни разговори между колеги от финансовите институции на България, бяха зададени и много въпроси към лекторите.


Instant Issuance е решение, което дава повече гъвкавост при издаването и подмяната на карти по всяко време, навсякъде и при гарантирана сигурност и максимално удобство – за банката и нейните клиенти. Това разкрива нови възможности пред банките за развитие на бизнеса и привличане на нови клиенти, като ги прави по-гъвкави и отворени към нуждите и изискванията на клиентите за повече удобство и бързина в обслужването.
При Instant Issuance процесът по издаване на карти се осъществява в банковия филиал, където в рамките на няколко минути клиентът получава готова за използване карта. Той сам може да избере своя ПИН и дори да избере специален персонализиран дизайн са своята карта.