КОМИТЕКС с щанд на ИНТЕРФУД & ДРИНК 2017

За първа година Комитекс ще участва с щанд на международното изложение ИНТЕРФУД & ДРИНК 2017, което ще се проведе от 08 до 11 ноевмри в ИнтерЕкспо Център. Поводът е новото решение за етикетиране на цени върху пластмасови карти Edikio на световния лидер в решенията за персонализация на пластмасови карти Evolis.

Решението е специално разработено за нуждите на пекарни, месарници, млекарници, рибарски магазини, сладкарници, търговци на вино и щандове с прясна храна в супермаркети. Пластмасовите ценови етикети помагат за създаването на професионален облик на витрините и подчертават продуктите, без да ги закриват. Благодарение на новото решение за печат на ценови етикети върху пластмасови карти от Evolis, търговците могат да съкратят времето за актуализация на продуктовата информация и да постигнат модерен, чист вид на витрините.

Системата Edikio печата износоустойчиви, лесни за почистване пластмасови ценови етикети в рамките на няколко секунди. Освен това с помощта на Edikio ценовите етикети се превръщат в истински маркетингови инструменти: красиви, чисти, четливи, отразяващи професионалния имидж на магазина.

Evolis разработи три нови цялостни решения Edikio за етикетиране на цени върху пластмасови карти, които отговарят на разнообразните изисквания както на дребните, независими търговци на дребно, така и на големите търговски обекти.

Всяко от трите Edikio решения включва:
• Софтуер за дизайн и печат на пластмасови ценови етикети;
• Картов принтер;
• Консумативи, съместими с храните (черни PVC карти и бяла лента)

Очакваме Ви!

зала 3, щанд D16

Интер Експо Център

08-11 ноември 2017 г.

Повече информация за Edikio можете да намерите тук: https://evolis.comitex.net/plastmasovi-cenovi-etiketi/