Комитекс реализира проекта на БИЛЛА България за клиентски карти

Комитекс реализира успешно нов голям корпоративен проект – новите клиенски карти на „Билла България“. От 23 март търговската верига предлага новата BILLA Card във всичките 40 търговски обекта. Картата предоставя възможност на притежателите й да събират и трупат бонус точки, купувайки определени продукти от асортимента на „Билла“

Благодарение на партньорството с Комитекс BILLA Card има уникален и практичен дизайн – тя се състои от 4 карти – една със стандартни размери и три по-малки. Това дава възможност на четирима от членовете на едно семейство да пазаруват поотделно и независимо един от друг, като в същото време всеки един от тях трупа бонус точки.

Използването на BILLA Card става след като клиентът попълни коректно формуляр, който се предлага във всички супермаркети, и активира BILLA Card, прикрепена към формуляра, на някоя от касите.

Само с технологията на Комитекс ООД за автоматизирана персонализация и пликоване на карти става възможно формуляра за данни и всичките 4 карти да имат еднакъв уникален баркод при 100% сигурност.