Комитекс предлага нови услуги за печат и персонализация на дебитни и кредитни банкови карти VISA, MASTERCARD, MAESTRO CIRRUS

Комитекс има удоволствие да съобщи на своите партньори и клиенти, че предлага печат и персонализация на банкови карти. В резултат на разширяване на партньорството с VCT USA, Комитекс вече предлага на банките изработка на банкови дебитни и кредитни карти с изключително високо качество на материалите и печата. Гарантирано е спазването на всички изисквания на VISA и MASTERCARD, включително и новите стандарти EMV. Картите са с отлично качество, без дефекти по печата или лентата, цветово съответстват на цветната проба, показана при поръчката. В допълнение се предлагат големи възможности за атрактивен дизайн на банковата карта с нови технологии и материали, непознати другаде. Например, възможни са цветни магнитни ленти или карти в красив перлен отблясък.

Обадете ни се и ще Ви посетим, за да демонстрираме неограничените технологични възможности на VCT USA и Комитекс – отлично качество, ниски цени, кратки срокове.

Същевременно само от нас може да получите и услугата персонализация на банкови карти при най-добрата цена за релефна или термотрансферна персонализация, съчетано със запис на магнитната лента.