Комитекс ООД на БАИТ Експо 2007

През 2007 г. Комитекс ООД за шеста поредна година участва на БАИТ Експо в Международния изложбен център в София, който тази година се провежда от 30 октомври до 3 ноември. Фирмата се представя на самостоятелен щанд в зала 2 с решения в областта на картовите технологии – широка гама от техника за печат и персонализация на пластмасови карти и компоненти за изграждане на картови системи, софтуер и консумативи за тяхната експлоатация. Също така представя и услугите на картовия си център – комплексни картови решения – печат, персонализация и пликоване на всички видове PVC карти.
Новости:

  • Ново поколение принтери за печат и персонализация на карти: Evolis Card Printers – Pebble4, Dualys3 – принтери за едностранен и дувстранен, монохромен и пълноцевтен печат на пластмасови карти; Digital Identification Solutions – ретрансферени принтери XID 580ie.
  • Устройства за смарткарти на Advanced Card Systems и специализирани SDK комплекти за разработка на приложения използващи смарткартови технологии: ACOS5 и CryptoMate.

 

Специални оферти по време на изложението!