Комитекс на COPI’S – специализираната изложба за рекламни и печатни комуникации

Фирма КОМИТЕКС ще участва в тазгодишното издание на специализираната изложба за  рекламни и печатни  комуникации – COPI‘S 2013, което ще се проведе от 16 до 18 октомври 2013 в ИнтерЕкспоЦентър – София.

В началото на 2013 г. Комитекс стана оторизиран дистрибутор за България на световния лидер в картовите технологии Datacard (САЩ). На фирмения щанд ще бъдат представени и демонстрирани на практика възможностите на последното поколение пълноцветни картови принтери на Datacard за печат на пластмасови карти с различни приложения (ID карти, карти за лоялни клиенти, гифт карти, карти за отстъпка, членски карти и др.).

На фирмения щанд ще бъдат изложени и картовите принтери на Evolis Card Printers (Франция), на които Комитекс е дългогодишен официален партньор за България.

Посетителите ще могат да почерпят идеи от най – успешните картови проекти за печат, персонализация и мейлинг на пластмасови карти, реализирани от Комитекс. Специалистите на щанда ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват в тази област и ще ви запознаят с възможностите, с които разполага фирмения Картов персонализиращ център.

ПРИ ЗАЯВЕН ИНТЕРЕС ВСЕКИ ПОСЕТИТЕЛ НА ЩАНДА НА КОМИТЕКС ЩЕ ПОЛУЧИ КАРТА ЗА ОТСТЪПКА ЗА ЦЯЛАТА ПРОДУКТОВА ГАМА НА ФИРМАТА.

Посетете ни на щанд B4, зала 3, ИнтерЕкспоЦентър – София.