ДЕН НА КАРТОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ В КОМИТЕКС

На 3 юли 2012 година в офиса на Комитекс се проведе първият по рода си Ден на картовите технологии. Събитието беше уважено от представители на водещи фирми за търговски системи, банки, рекламни агенции и други.

По време на събитието управителят Виктор Петров представи услугите на Картовия персонализиращ център за печат и персонализация на ID карти – клиентски, клубни, служебни, за отстъпки и клиентска лоялност, за натрупване на бонуси и други.

Присъстващите имаха възможността да се запознаят отблизо с цялостния процес по издаване и пликоване на клиентски карти в Картовия персонализиращ център на фирмата.

В рамките на програмата Емануел Рош, Регионален Търговски Мениджър на фирма Evolis Франция – европейски лидер за картови принтери, представи Zenius и Primacy – новите модели принтери на Evolis.

Гостите бяха впечатлени от възможностите за изграждане на клиентска лоялност посредством иновативната технология iBonus, базирана на софтуер, терминали и карти.

Събитието приключи с практическа демонстрация на изполваните технологии за печат и персонализация на карти и всеки участник издаде сам своята карта за отстъпки в Картовия център на Комитекс.